Kategoriarkiv för Tantra-hieronta Lohja

Mitäs nyt suomi treffit

mitäs nyt suomi  treffit

Meiltä löydät satavarmasti enemmän sinkkuja, kuin naapurikuppilasta. jtp Mies, 46 vuotta, Sinkku Jyväskylä, Keski-Suomi. Hei. Olen 45 vuotias mies jyväskylästä. Olen luonteeltani rauhallinen avoin ja huumorintajuinen. Olen työssä käyvä ja omilla toimeen tuleva. Erosta on jo sen verran aikaa että olisi mukava tuntea se tunne että rakastaa ja on rakastettu. Etsin sinua ihan tavallinen nainen. Tosin äidin pettymykseksi en nyt välttämättä mitään elämänkumppania ole etsiskelemässä, koska viihdyn ihan hyvin myös itsekseni. No mutta mitäs, Huumoria ja naurua paljon mahtuu päiviini. rauhalliselle, sopivan pehmeälle, rennon rehdille "maajussille" mutta viereltä puuttuu vielä se joku, kenen kanssa päivän. mitäs nyt suomi  treffit

Mitäs nyt suomi treffit - Uppsala Vuxen

Kala1 Mies, 56 vuotta, SinkkuPohjois-Karjala Etsin luotettavaa kumppania kahden aikuisen ihmisen suhteeseen loppuelämäksi. Tai pikainen nautinto kaiken kiireen keskellä?

Mitäs nyt suomi treffit - Trosa Kvinnor

Sähikäinen10 Mies, 58 vuotta, SinkkuPohjois-Pohjanmaa -Hulvaton Alkoton humoristi etsii ihteensä kyllästynnyttä naista oulusta tai lähikuntiista! Olen iloinen ja luotettava nainen Pohjois-Karjalasta.

Videos

Totuuden treffit alkaa 12.11. Tosin äidin pettymykseksi en nyt välttämättä mitään elämänkumppania ole etsiskelemässä, koska viihdyn ihan hyvin myös itsekseni. No mutta mitäs, Huumoria ja naurua paljon mahtuu päiviini. rauhalliselle, sopivan pehmeälle, rennon rehdille "maajussille" mutta viereltä puuttuu vielä se joku, kenen kanssa päivän. toukokuu Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Tuli jo paniikki kun mä en pääse ja mulla on siellä yks tyyppi jonka kans piti sopii treffitpaikka ja aika!! millä normitunnuksilla ? mä olen siis rekisteröitynyt suomi24 treffit oisoon ja siis pääsen niillä tunnuksilla kaikkialle suomi24 juttuihin mutt nyt en pääse kirjautumaan. Suomi24 uusiutui ja mä en enää löydä miten voin stalkata yhtä kiinnostavaa profiilia:) Näenkö kirjautumatta jostain milloin tietty henkilö on ollut viimeksi online? Odottelen tältä mieheltä viestiä, miksei se voi vastata mulle!.

02. oktober 2012 av mitäs nyt suomi treffit
Kategorier: Tantra-hieronta Lohja | 0 kommentarer

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


← Äldre inlägg